sj-header

Dundret ligger bara 2,5 timmar från Stockholm Arlanda med flyg, 5 minuter från tågstationen i Gällivare och 10 minuter från Gällivares flygplats – Lapland Airport. Vid foten av fjället finns även två europavägar. Ett mer lättillgängligt fjäll är svårt att hitta. Åker du från Luleå tar det cirka tre timmar innan du står på skidorna i en av våra pister eller i något av våra längdskidspår, busenkelt!

Flyg

Gällivares flygplats heter Lapland Airport, sträckan mellan Stockholm Arlanda och Gällivare trafikeras av Next Jet med två dagliga avgångar i båda riktningarna. För mer information och för att boka flygbiljetter, gå in på www.nextjet.se. Det går också att flyga till Kiruna när man ska till Dundret. Det är både enkelt och smidigt, flygtiden från Arlanda är ca en timme och transfer från Kiruna tar ungefär 1,5 timme med bil.

Boka flyg
Nex resebyrå; tel. 0970-130 35 privatresor, 0970-105 85 affärsresor, www.nex.se eller direktboka på www.nextjet.se eller andra bokningssajter.

Tåg

Det smidigaste sättet att ta sig till Dundret, oavsett om du åker från norrlandskusten, någonstans mellan Lappland och Mälardalen eller från Narvik, är att åka tåg. Hoppa på tåget på din destination, njut av god mat och lugn och ro och kom fram till skidbackarna väl utvilad och redo för en härlig dag på skidor! Från tågstationen till Dundret tar det lite drygt 5 minuter med bil.Planera resan med SJ