Dundret är ett perfekt val för alpin skidåkning. Toppen är 823 meter över havet och fallhöjden är 350 meter. Här har många duktiga alpina åkare fostrats och oavsett om du är helt ny på skidor eller har tagit många svängar förr så har Dundret något för dig. Våra 15 nedfarter är av varierande svårighetsgrad och här finns plats för de mest avancerade åkarna så väl som för de allra minsta. Här hittar du också Dundret Snowpark, bra offpistområden och Snöland – ett område för de allra minsta.

Öppettider finner du här och priser finner du här.

Tag del av Väder- och Backstatus för dagens öppettider och förhållanden.

Skiduthyrning

Skiduthyrningen hittar du på Northstar, där du har möjlighet att hyra skidor och utrustning både för alpint och längdåkning. All information om utrustning och skidpaket hittar du på deras hemsida.

Skidskola

Vill du lära dig skidåkning eller förbättra carvingtekniken? Vi erbjuder skidskola i form av privatlektioner samt grupplektioner för barn och vuxna.

För mer information och bokning av skidlektion – maila skidskola på: skidskola@dundret.se

Sportshop, skidverkstad

Northstar Sport & Café är en mycket välsorterad sportaffär och café som finns i direkt anslutning till spår och backar. Dessutom erbjuder de vallning, slipning i sin stora skidverkstad som tar hand om brädor, längd- och alpina skidor. Northstar hittar du även på nätet: www.northstar.se

Snöland

Snöland är vårt ställe för de allra minsta. Här finns en knapplift och en perfekt backe för att lära sig att ta sina första svängar! Här finns även pulkbacke och grillplats för härliga dagar fyllda med aktiviteter! Och håll ögonen öppna – för här dyker Dundretbjörnen upp ibland!

Dundret Snowpark

På båda sidor om Mellanliften finner man Dundret Snowpark. En rolig lekfull park med hopp och rails för alla kategorier av skidåkare. Utvecklande hopp och railformationer där kreativitet och flyt är i fokus. Den som har roligast vinner. Bilder och info om alla features hittar ni på facebook.com/dundret

Kvällsskidåkning

Vissa dagar har vi öppet alla våra belysta pister för kvällsskidåkning. Kom upp och njut av skidåkning efter att dagsljuset hunnit avta. På pistkartan ser du vilka backar som har belysning. Vi har öppet till toppen även på kvällen, bara vädret tillåter!

För träningsgrupper

Tidig snö och bra backar gör Dundret till ett utmärkt alternativ för er som vill komma igång med skidåkning innan säsongen börjar på allvar. Vi har bra erbjudanden vad gäller boende till träningsgrupper, bara 200 meter från Dundrets backar och Hellnerstadion. För mer information och bokning av logi – kontakta receptionen på konferens@dundret.se eller ring 0970-145 60.

För information och bokning av träningstider för träningsgrupper kontakta Anton Salminen på 072-561 64 16.

Dundret offers good training possibilities in the early season for both cross-country and alpine skiing. We offer good prices on accommodation for groups and teams. For more information about group bookings please contact the reception at konferens@dundret.se or call +46 970-145 60.

For more information about training possibilities in the slopes, please contact Anton Salminen +46 72-561 64 16