Restaurangpremiär 24 oktober: Ta fjället hela vägen in till tallriken

Konceptet blir en helt ny start för Dundrets restaurang. Tillsammans med det nya köksteamet med kökschef Konrad Nanaszko i spetsen har Christian Johansson, Food and Beverage Manager, under den senaste en och en halv månaden utformat den nya menyn.

– Vi har tänkt lokalt och på vad vi får hit så snabbt som möjligt då vi bara jobbar med färska råvaror. Köttet kommer från Karlgrens som bara ligger strax nedanför för backen. Sedan har vi världens bästa utsikt och vi har verkligen försökt få med den miljön i menyn, säger han.

Han menar dessutom att det är en smart meny – som passar de flesta. Dundret burgaren, rökt filé av ren, hälleflundra, oxfilé och en anpassbar sallad kommer bland annat att serveras. Det naturinspirerade märks inte minst på en rätt som den rökta fjällrödingen.

– När den serveras kan jag garantera att du möts av precis samma doft som när du är ute och grillar fisk i naturen.

roding

ren

rabiff