Planerar ni konferens eller arbetsplatsträff? Kom upp till oss och njut av en konferens med utsikt – kombinera det med skidåkning, vandring eller någon av våra andra konferensaktiviteter som tar er vistelse till nya höjder. På Dundret är vi bra på aktiviteter och hjälper er gärna att hitta det som gör er konferens till något extra. Hos oss hittar ni rymliga konferenslokaler, god mat och bekvämt boende – allt med en härlig utsikt över Gällivare!

Lokaler

Vi har 6st konferenslokaler i olika storlekar, allt från mindre grupprum till konferensrum för upp till 130 personer. Hos oss kan ni antingen boka enbart konferenslokaler eller ett färdigt konferenspaket. För större evenemang eller konferenser kan vi tillhandahålla helhetslösningar och skräddarsy eventet efter era önskemål med allt från mat och lokaler till aktiviteter och teman.

 

LKAB-rummet ca. 60 personer i biosittning

Boliden-rummet ca. 70 personer i biosittning

Laponia Grupprum med styrelsesittning, 10 personer. Passar även bra som till ex. VIP rum vid middag etc.

Utsikten ca. 130 personer i biosittning, ca 90 personer i skolsittning.

Repisvaara Grupprum för 10 personer i styrelsesittning

Soldalen Grupprum för 10 personer i styrelsesittning

 

Utrustning

Alla lokaler är utrustade med sedvanlig konferensutrustning såsom PC-kanon, whiteboard, blädderblock samt block och pennor till samtliga deltagare. Internetuppkoppling finns i alla konferenslokaler.

Tillval

Ståbord, headset, mikrofon, högtalare.

 

Kick-off, arbetsplatsträff eller release-party?

Har ni ett företagsevent som ni vill att vi ska hjälpa er med? Vi hjälper till med allt från konferenslokaler, utsmyckning, mat och underhållning till att skräddarsy aktiviteter som passar er och som ni sent kommer att glömma. Oavsett om det är en företags kick-off, ett release-party på en ny produkt, ett konvent eller en föreläsning så hjälper vi er att hitta lösningar som passar just er. Kontakta oss för mer information och förslag!

 

Avbokningsregler

Vid avbeställning av del av beställningen, skall ersättning avse den avbeställda delen. Sker avbeställning senare än 4 dagar före konferens, debiteras 100% av den avbeställda delen.