Dundret är ett perfekt val för alpin skidåkning. Toppen är 823 meter över havet och fallhöjden är 350 meter. Här har många duktiga alpina åkare fostrats och oavsett om du är helt ny på skidor eller har tagit många svängar förr så har Dundret något för dig. Våra 15 nedfarter är av varierande svårighetsgrad och här finns plats för de mest avancerade åkarna så väl som för de allra minsta. Här hittar du också Dundret Sportbar, bra offpistområden och Snöland – ett område för de allra minsta.

Öppettider för liftarna finner du här 

Skiduthyrning, Sportshop, Skidverkstad

Skiduthyrningen hittar du på Northstar, där du har möjlighet att hyra skidor och utrustning både för alpint och längdåkning. All information om utrustning och skidpaket hittar du på deras hemsida.

Northstar Sport är en mycket välsorterad sportaffär som finns i direkt anslutning till spår och backar. Dessutom erbjuder de vallning, slipning i sin stora skidverkstad som tar hand om brädor, längd- och alpina skidor. Northstar hittar du även på nätet: www.northstar.se

Snöland

Snöland är vårt ställe för de allra minsta. Här finns ett transportband och en perfekt backe för att lära sig att ta sina första svängar! Här finns även pulkbacke och grillplats för härliga dagar fyllda med aktiviteter! Och håll ögonen öppna – för här dyker Dundretbjörnen upp ibland!

Dundret Sportbar & Café

Vi håller alltid öppet när backarna är öppna samt kvällar under helgerna & lov. Vi erbjuder enklare varma rätter samt smörgåsar och ett härligt fikasortiment. Det är även hos oss som vi har säsongens alla After Ski.

Kvällsskidåkning

Vissa dagar har vi öppet alla våra belysta pister för kvällsskidåkning. Kom upp och njut av skidåkning efter att dagsljuset hunnit avta. På pistkartan ser du vilka backar som har belysning. Vi har öppet till toppen även på kvällen, bara vädret tillåter!