Arbetarrum

Våra mindre hotellrum på nedre våningen. Arbetarrummen är små men bekväma. Rummen är utan fönster, men oroa dig inte, de har fina utsiktsbilde. Egen dusch/badrum samt tv på rummet. Plats för 1-2 personer.

 

Enkelrum & Dubbelrum

Våra standard hotellrum på nedre våningen. Enkelrummen & Dubbelrummen har eget badrum med dusch samt tv på rummet..Rummen är ljusa och rymliga med stora fönster.

 

Hotellägenheter


Våra hotellägenheter med platt-tv, fullt utrustat kök och matplats. På rummen finns badrum med dusch, en dubbelsäng och ett extra rum med våningssäng. 6-bädds lägenheterna har två våningssängar.

Våra hotellägenheter har plats för 1-6 personer.

 

Parstugor


Våra parstugor står precis utanför hotellets entré, 6st parhus och totalt 12 lägenheter. Stugorna är utrustade med kök och allrum. De har 2 sovrum och totalt 4-5 bäddar. Båda sovrummen är på övervåningen, ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng eller 2 enkelsängar, dessutom finns det en bäddsoffa i allrummet på nedervåningen. I 10st av våra stugor finns också bastu.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Priser från 3500 kr per månad

För bokning eller frågor vänligen kontakta oss på info@dundret.se