Boka

Dubbelrum/Enkelrum Comfort

Våra Comfort rum har stor dubbelsäng, garderob, platt-tv samt fullt utrustat kök och matplats. Här bor du bekvämt med alla bekvämligheter man vill ha på ett hotell, men med möjlighet att laga liten egen mat om så önskas. För priser, se prislistan.

Hotellägenheter


Våra hotellägenheter med platt-tv, fullt utrustat kök och matplats. På rummen finns badrum med dusch, en dubbelsäng och ett extra rum med våningssäng. 6-bädds lägenheterna har två våningssängar.

Våra hotellägenheter har plats för 1-6 personer. För priser, se prislistan.

 

Enkelrum Standard


Våra standard hotellrum på nedre våningen. Enkelrummen har eget badrum med dusch samt tv på rummet. Rummen är ljusa och rymliga med stora fönster. Priset inkluderar frukost. För priser, se prislistan.

 

Dubbelrum Standard

Våra standard hotellrum på nedre våningen. Dubbelrummen har eget badrum med dusch samt tv på rummet. Rummen är ljusa och rymliga med stora fönster. Priset inkluderar frukost. För priser, se prislistan. För priser, se prislistan.

 

Skidåkarrum


Våra mindre hotellrum på nedre våningen. Skidåkarrummen är små men bekväma, här bor ni en eller två personer till ett bra pris med frukost inkluderad. Rummen är utan fönster, men oroa dig inte, de har fina utsiktsbilder och är relativt rymliga. Egen dusch/badrum samt tv på rummet. Plats för 1-2 personer. För priser, se prislistan.

 

Parstugor


Våra parstugor står precis utanför hotellets entré, 6st parhus och totalt 12 lägenheter. Stugorna är utrustade med kök och allrum. De har 2 sovrum och totalt 4-5 bäddar. Båda sovrummen är på övervåningen, ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng eller 2 enkelsängar, dessutom finns det en bäddsoffa i allrummet på nedervåningen. I 10st av våra stugor finns också bastu.

För priser, se prislistan.

Reser ni med hund? Inga problem! Vi har ett par stugor som är djurvänliga, meddela detta vid bokning!

 

Boka