Vår husvagnsparkering ligger precis nedanför liftarna på Dundret, upp mot högåsen och Fjälliften samt alldeles intill Dundret Express. Det finns skoterled och längdskidspår i anslutning till husvagnsparkeringen. Bo med liften utanför dörren och njut av skidåkning precis så ofta du vill! Vi har ca 250 säsongs-årsplatser

Ett nytt fräscht servicehus finns på plats alldeles nedanför backarna. Här har man som husvagnsgäst tillgång till bastu med relax, toaletter, duschar och ett allmänutrymme med stort kök samt latrintömning. Det finns möjlighet att ha spiketält till sin campingenhet på de flesta av platserna, Gällivare kommuns riktlinjer för campingenhet gäller då.

Inför säsongen 2017/2018 så har vi påbörjat vår byggnation av 5 st nya servicehus, vi kommer även ställa ut 3 nya grillkåtor samt 3 st vedeldade bastun som kommer gå att boka.

Priser:
Säsongsplats: 12 500 kr okt-maj exkl el
(tillägg 1000 kr för förvaring av spiketält)
Årsplats: 14 500 kr exkl el, 15 200 kr exkl el inkl spiketält
Månadsplats: 2700 kr exkl el.

Campingkortet:

För våra husvagnsgäster som hyr säsongs eller årsplats hos oss har vi tagit fram Campingkortet som är fyllt med bra rabatter och erbjudanden.

Det som ingår är:

•   1 säsongsskipass 2017/2018

•   10% rabatt i Dundret Sportbar & Café

•   10% rabatt i Vassara Steakhouse, Quality Hotel Lapland på vår A’ la carte meny

•   Fritt inträde till bastu, relax & gym hos Quality Hotel Lapland

•   5% rabatt på produkter & klippning hos Quality Hair

•   Drop-In Bowling för 50 kr/p/h hos Quality Hotel Lapland

Campingkortet hämtas ut från receptionen uppe på Dundret Björnfällan
För att du som vår Campinggäst ska kunna nyttja era rabatter måste kortet visas upp vid betalning, kortet gäller för max 6 personer. Rabatterna gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med övriga erbjudanden eller rabatterade priser under gällande säsong/år.

För mer information inför säsong 2017/2018 ring 0970-145 60 eller maila camping@dundret.se

Är ni intresserade av en plats? Fyll i intresseanmälan nedan